en annan dag


hejsan hejsan.

efter att ha snoozat i en timme så är jag äntligen uppe! vid datorn. jag och madde har ju fått våra bilder sen 3 månader tillbaka ( om inte mer! ) . så det är ju lite roligt att titta på bilderna... man kan fan förändra sig på några veckor alltså!
igår åkte jag lovisa & pinglan jennifer in till karlskoga. vi tittade på heja degerfors. den kommer inte få så bra recension av mig men den va rolig att titta på eftersom den va i degerfors och så.. men den får inga toasters av mig idag!!
efter filmen så åkte jennifer och lovisa hem i varsitt åk. jag och madde stog kvar och sen åkte vi hem till madde,  där tittade vi då på bilderna och sen så tittade vi på fotboll! torres torres torres. det ända namn jag kan! sen åkte jag hem och sen tog jag mig en lång promenad efter 12 slaget runt och hälsade på alla sortes människor. sånna promenader behövs ibland!!

idag ska jag jobba. så himla tråkigt är det. jag kan spy på det. men tur är ju att det är min sista  vecka nu så jag slipper pina mig själv mer. ska bli himla gött att bli ledig. men med tanke på att jag är jävlgit slösaktig av mig... så kommer ju nog inte mina pengar räcka så himla länge....

hejdånära och kära!

weed

iI cannot wake up in the morning without you on my mind
so you're gone and I'm haunted and I bet you are just fine
did I make it that easy to walk right in and out of my life?

hej och välkomna till ännu ett meningslöst inlägg :)

känns...tomt men bra.. ödsligt men varmt... botten men toppen....
idag mina damer och herrar ska jag inte göra så mycket... jag ska försöka få hit min saknade jennifer en sväng. och sen ska ja försöka göra något vettigt. och sen bär det av tilll mattias, vi ska grilla och mysa där. ska nog bli ganska sköjj ... i think. menatt.. nej nu ha ja fått höra att det är fint väder ute, så ska utforska de lite mera! TJIIIING allesammans..... :):):)::

något utöver det vanliga.


hejhoppsan i galloppsan !

idag vaknade jag så tidigt så min dag känns som en vecka! men jag kommer iallafall ihåg att jag väcktes runt halv 12 av jessis kille som inte hade något att göra ! så fick gå ner o käka lite o spela buzz med honom på morgon kvisten! sen blev jag äntligen av med honom så jag fick göra mig iordning. så jag gjorde mig iordning och sedan drog jag till coop forum! där stog lovisa och såg ledsen ut, ledsen jordgubbsförsäljare! så jag kom o muntra upp henne lite, ända tilll klockan7 ! sen så åkte vi till henne, hälsade lite på hästarna. samtalade lite med mamma lotta , HAH. sen så drog vi hem till mig, färgade håret och va allmänt arga på varandra. iallafall jag på henne, för jag är så jävla håröm! helt sjukt att jag kan vara det. känns som jag har sån jävla otur med allt såntdär! försa vad de kan bero på ? att man är håröm? eller ej?
men sen iallafall så drog vi ut i blåsvädret och småregnet och försökte få vårt hår att torka.. vi åkte snabbt som tusan på cyklarna! sen så träffade vi på några vilsna pojkar!sen blev de liten sväng , och sen hem.
så nu ska jag ta och sova för jag ska ju faktiskt upp och hålla lovisa sällskap från 9-3... för 200 spänn. lätt värt de!
godnatt alla ledsna....

fin godnatt sång..


let's make it last forever.....

madness

imörn är en ny dag, som ja bruk' sejj.
hej hoppsan galoppsan.
nu ska jag ta o sova. ska nog börja ladda lite mentalt till mallorca :)).. ellerinte.. ja kan ladda till våran liseberg trip.som troligtvis inte kommer komma inom den närmsta veckan..
men nu ska ja som sagt försöka sova. har inte kunnat somnat vid en normal tidpunkt på hur länge som helst. men idag ska ja försöka .. ska inte upp till något speciellt heller. ska bara sitta barnvakt åt mattias ända till 9 :)
okej, tack för mig.
vi kunde bli lika. vi kunde bli bra.
heeeeey



äntligen ska jag släppa taget helt.
äntligen ska ja låta tanken om dig försvinna.

om jag var 10 år yngre. skulle ja inte behöva dig längre...

snabb dag...
upp tidigt-tilljobbet-tråktråktråk..-slutade-åkte till örebro-leta efter bikini-  käka max- åkte hem- städade rummet-moblerade om- tog emot finbesök- åkte till karlskoga med brummbrumm - humöret steg- humöret börja svänga- åkte hem- topp humör- åkte till tilda- spela buzz- trevligt - gick hem- snacka- snart film , HEJ:)

jag förstår inte vad som händer. jag blir lika överkörd varje gång. jag har kämpat, verkligen kämpat för att glömma det som hände och se hur du är mot mig. men när du håller på som du gör känns det som det kvittar. men jag kan inte förstå att du kan bete dig som du gör, när det är du som begått misstaget och inte jag. kanske har jag förnekat mina känslor för dig från start, kanske det är så att man inte kommer på vad man verkligen känner förrens man mist det. kanske det. men nu när jag ger dig chansen att återupprätta dig så skiter du i det. det är nog värst. att du aldrig vet när du ska sluta......

adjö

lökmannen



hör upp nu allesammans!

mitt liv har börjat på att vända till en bra period igen! efter regnet kommer solen!
har blivit en del cruising på vägarna nu när både mattias och marcus har körkort, mohaha.
men iallafalll, vi har bestämt att vi ska åka till liseberg snart! redan börjat tittat upp och planerat, gasch vad kul hörrenini! det blir då degerförsarna ; jens , lövis, makks, többs & matts plus att marcus kanske skulle flörta med sig ngn. men vad fan. det ska bli sjuhelsike kul, och snart bär det också av till både malorca och skåne, åhus!
idag har jag iallafall jobbat, första timmen gick extremt segt, men sen rullade faktiskt på rätt bra. plus att jag fick 20:- dricks av en söt farbror som tyckte jag såg trevlig ut sa han. det är ju alltid kul, tackotack herrn ! och nu ska jag dra på någon film och sådär, eva och adam förmodligen. veckan är ganska suddig förvisso just nu. men det ska nog klarna upp!
ser fram emot ett spiderman-mara snart ialf!!

pöss&pöss&pöss

hugo och rosa

men man kan inte
gilla vem som helst inte.
måste vara något särskilt
med det där också tycker jag åtminstone.    -rosa

tittade just på en dokumentär, hugo och rosa. så himla söta är dom. tyvärr dog rosa och sen hugo. den va faktiskt ganska sorglig. men gud så värt att titta. idag har ja bara låge i min  säng, skulle egetnligen tittat mara på spider. men titta olika bra klipp på dom istället. och framför allt titta ja på eva och adam , första säsongen, finns det något bättre om man tänker efter ? tror fan inte det. men snart ska ja sova. men funderar på om ja ska ner o färg håret knall rött innan, tror fan de, busigt. hah.


- sättet att leva, tänka och uppfatta omvärlden, värmen och förnöjsamheten som kanske inte finns längre eller som är dolt iallafall många gånger. jag tror dom kände inte det här uttrycket som man säger jämt numera ; jag har inte tid, jag har inte tid o göra så , och jag har så mycket att göra jämt. och det har dom faktiskt lärt mig att, man har tid. man har alltid tid för varandra.

samma sak, igen


hej

idag insåg jag en förskräcklig sak, jag sitter knappt vid datorn längre. okej, sitter väl någon gång per dag men ja gör inget, jag drar igång datorn, drar på musik, gör en snabb check på allt och sen drar jag. fast det kanske är posetivt?

jag har ialf börjat umgåts med degerforsare lite mer, det känns ju skönt! har inte varit i karlskoga en enda dag nu på. typ en vecka. lite tråkigt med tanke på att min vandrandepinnelösaflicka bor där. men trots det har jag haft väldigt kul. vi har firat midsommar, umgåts och varit i åtörp en sväng (?) det var ju dock inge frivilligt. men trogen vän som jag är så skjutsade jag huls in dit, och huls hem därifrån. och det var igår.  midsommar va ganska skön faktiskt, inte så himla stort utan va bara några styckna, det var as gött! först va ja huls o jennifer i mölle. sen så drog jag och huls för jennifer ville stanna kvar. då drog vi hem till mig, sen kom et några styckna, inte alls många. och sen så drog vi till mattias, och mattias var väldigt däckad! eller mer SPYdig.öhö. bööö.  och idag vaknade jag 17;24 . bra gjort bra gjort! ska nog gå ner och göra iordning lite pytt i pann. så himla gött harja o huls kommit fram till. men det slårju inte konserverade köttbullar och pulvermos, YUMMII !  okej det var allt för idag. ska bli bättre på att uppdatera. men det är ju somsagt, blåslov. okej, saknar dig, hej!

igår var det jag som hörde av mig igen.
du måste snart förstå !
jag är snart villig att försöka glömma allt
men det verkar du redan blivit.

jag tänker alltid på dig i juli

Den här gången kommer jag nog inte bli kär
men jag kan fortfarande tycka om dig
jag kan fortfarande titta på när det gamla brinna upp
jag kan titta på dig

jobb jobb jobb. det är ett hårt liv för den som jobbar 4 timmar per dag om man har en livsstilen som jag. och jag är inte allt för smart heller. jag har lagt mig runt 3-5 varje natt nu, även om det är hardwork dagen efter. men iallfall. idag vaknade jag 09;55 och jag började kvart i. snabb som jag var så kom jag iallafall iväg i lagom tid. så det var ingen som reagerade direkt. jag sitter och funderar på vad som händer imorgon. det är ju trots allt midsommar och jag har inga direkt planer.. jag vet iallfall att först ska jag nog dra till mölle, där nära och kära väntar. käka lite traditionell mat, och sen ska ja nog vidare till lovisA, käka lite och sen hoppas jag på att det finns något mysigt grillställe kanske ? who knows...
jag ska iallafall bli rolig.
snart ska jag sätta på en film, fixa en till skiva till mattias, och sen ska jag sova. SEN så ska jag ner och titta på fotboll. sen sen sen sen har ja inte planerat mer, men ja ska ialf ha kul, och vara uppe tok för länge och sen sova tok för mycket. sen ska ja toka mig imorgno :)))))) jag är glad!


egentligen är du inte kär i mig
och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid...
men då slösar vi bort våra liv

we knew we get there someday

             hej hopp gummi lopp aaaa

idag vaknade jag upp med lovisa och jennifer i sängen, jag vet inte hur dom hamnade där, och vi var i mölle. titt som tätt vaknade jag av min klocka som ringde redan vid 10. men vi ville ju snooza ett tag, så min klocka höll på och tjöt var femte minut. från 10 - 12. och när lovisas ringde vid 12 då var vi tvugna att gå upp. men det var bara jag som steg upp ur sängen den tiden. dom andra låg helt utslagna i sängen. trogen arbetare som jag är försökte jag göra mig iordning så snabbt som möjligt. och sen bar det av på mopparna hem. maooo, hi. sen när jag kom hem satt jag och prata med björn och pappsan ett slag. och snart ska jag förvandlas till en moneymaker och uppdatera några pärmar sen 2006, goodluck jens!

hej dåååå söt



varje jävla dag



hjärtat det svida jaaa. fruktansvärt.

idag var det my first day på jöbbö ira. det var ju ett intressant jobb det. det började med att jag satt och prata med johanna i typ 2 timmar, förövrigt jävligt skön tjej! haha. sen så satt ja mig vid exel och gjorde någon . a jag vet inte riktigt vad jag gjorde. men det va väldigt roligt med tanke på att jag bara suttit i typ 2 timmar.  sen satt jag där ett tag och fixade lite på internet, och sen daa, sen slutade jag. och max öppnar ju imorgno, jag som lovade mig själv att jag skulle vara först dit. men jag har insett att jag nog inte vaar själv med den idén. så det blir nog lite senare att man drar dit, kanske till och med när lönen kommit.
aja finns inte så mycket att säga. snart är det midsommar och då blire att supa ner lovisa. möhöööö

byebye, ska snart upp och jobba igen. maoo.

  
GOD NATTÖÖÖ

6-pack


god kvälll nära och kära.

0200 89 19 00 - jag har bestämt mig, jag ger några hundralappar i veckan, det är inte mycket, men jag gör det. gör det du också!!

ikväll har jag upplevt ett och annat kan jag säga.  men det började med att jag åkte in, eller , efter jag missat 2 bussar. så kom erika förbi mig vid hållsplatsen och plockade upp mig. hon körde mig in till karlskoga där ja mötte amelia och lisa. även en söting som hette rocky.
vi gick upp i lägenheten och fortsatte titta på när äckelspanien gjorde mål i 93 minuten, fittigt. men sura som vi blev, speciellt amelia. så drog jag och mötte shirvus en stund och doms drog o käkade pizza. jag och shirvus drog en halv vampyr film och sen så drog vi tilbaks till lisa. där var vi ett tag och snackade på altanen och sen kom joni och hämtade mig. vi åkte runt lite, åkte till towerbeach och satte oss lite, sen drog vi en raggarunda till kristinehamn och sen tillbaka. vi drog även ett hemskt , HEMSKT varv på kyrkogården. det är som jennifer säger - det lämnar ärr. hahah.
men iallafall, sen sade jag adjö till joni och träffade jennifer, den lilla kaninharen. hon får sova här nu , för hon är så skrajj i sitt hus nu .

god natt faggischar.

men sääg rååå

nu känns det ju som det var ett tag sedan det blev något gjort här. fast det var säkert inte så länge sen.

jag har iallafall varit med om mycket... jag har sovit hos världensbästamadde. vi har bara busat rakt igenom. igår var vi ute. alltså jag firade jennifer som jag förövrigt inte ens träffade? vi tittade p åjoni när han spelade vid näset, eller det var det ja skulle iallafall. men jag hamnade lite bakom scenen istället. men jag hörde ju honom hela tiden och det är ju något fast inte allt :) . efter det så åkte jag joni och made till ngn daniel som vi hade varit lite hos innan. men ja blev inte kvar där så länge. jag träffade mattias och åkte ner till näset och satt och prata i år. men sen hämnade jag någonannanstans och sen satt jag ute vid statt och väntade på att madde skulle komma med taxin. sen käkade jag nog världens godaste middag, pyttipanna! då var det himmelskt iallafall!

vaknade upp lite seg dagen efter iallafall. försökte nå varenda jävel i släkten men ingen svarade. jag skulle ju på jessicas student men ja visste inte hur ja skulle komma in! först skulle jag och madde ta bussen in men ja hade ingen aning om när bussen gick från busstation, förvirrat nog så fick jag tag i erika. så jag försökte ta mig till buss stationen från maddus, bra gjort av mig. kom iallafall iväg till jessicas student. det var drag som fan och nu har jag sett 2 studenter på 1 vecka, och snacka om att jag ser fram emot när jag själv springer ut ur villan, och två små vagnar väntar på att dra oss uppför walthers backen !! Jessica var iallafall glad och lycklighela kvälllen, jessis - fuck you jävla skola I kommer aldrig mer see you men när man tänker efter så klarade hon ju precis engelskan, vilket är svårt att förstå
jag och jennifer tog också tillfället i akt och åkte lite cab-volvo efter vagnarna... sjöng som fan gjorde vi och man kunde nästan tro vi hade tagit studenten, haha. men vi gav oss väl när studenterna kom, vi kunde ju inte överösta dom lixom.. sen åkte vi iallfall till mölle, och där blev jag kvar till 12 slaget. vilket inte direkt var planerat. men iallafall. spelade lite kort där, umgicks med slääkten, tittade på när pappa ''bröt'' handleden och så vidare. alltid händelsefulla saker med släkten! tänk att det alltid ska vara så....

men nu ska jag sova , känns som jag behöver ha en utvilad natt!
imrgon återvänder jag till maddsoon, blir och sova där och sen p åmåndag börjar jag jobba!
KYSS PÅ PENGAR:

god natt världen

luft och inget mera

skulle du råna en bank för oss två?
om det är så låt mig veta
om det är nej så går jag
hej
igår vid natta runt 12 så kom hulon in till mig, hon hade precis spelat match och lite sur efter en förlust gjorde hon mig sällskap i den kalla och stormiga natten ( : , vi satt på altanen och pratade om allt. det är grymt skönt att göra de ibland, speciellt med huls. så vi satt där till kl 2 halv 3 kanske. du är kung huls. men sen så gick vi upp o la oss. fast jag låg och skicka sms till typ halv 4 . och nu har huls dragit och jag ligger och försöker få upp humöret med håkan hellström, han fixar det varje gång! du är så himla blind alltså, så himla blind!
nu ska jag ligga här ett tag till, och bara dra mig. sen ska jag ta tag i livet och kanske åka till örebro. men nu ska jag översaska lovis, pimpa hennes blogg lite grann tror jag , muhihi.sverige spelar ikväll va ?

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

someday you will, be loved

but you never have known

god kväll
idag sörrni så åkte jag in till karlskoga med lovisa. vi åkte och köpte lite jordgubbar, sen så åkte vi till shirv och satte oss en stund. vi pipade lite med haris och shirv och sen kom även maddson en stund. vi satt där ett tag, alla svävade verkligen bland molnen. sen så tog vi tag i situationen och började gå mot donken. men madson som hade en ny cykel ville ju inte cykla själv i sin topspeed. så vi snodde medvetet haris cykel och cyklade iväg mot donken. väl inne på donken får jag ett lagomt besviket samtal '' - har ni snott min cykel '' hmm, jao.
efter en god donk så åkte vi till willys och köpte några kakor. jättar och gifflar <3 vi åkte med våra bikeisar ner till näset och satte oss, vi blev lite smått attakerade av äckliga måsar. vi blev så arga så vi gjorde en fett god blandning till dom, choklad jättar, linsvätska, parfym ( två olika ) ibumitin och kanske inte mer vad vet jag, jag är inte så insatt. möhö. sen så gick vi därifrån och fåglarna nappade direkt! dom dök i de där och mumsade som de vore burkköttbullar och pulvermos!
på vägen mot skranta för att lämna vårt åk, så träffade vi en snabbis karlskogas största grabbar, sen väntade vi på skjuts . vi åkte hem och nu ligger jag i min säng, uttråkad och måndagsdepp!
HJÄLP MIG


du var full


tjosan !

nu kom precis lovisa klivandes in till mitt rum, och just nu rotar hon bland mina kläder.
snart ska vi in och käka lite jordgubbar och pipa lite hos shirvan med haris tror jag. det ska väl bli kul , och sen ska jag flytta in hos madde på onsdag! wiiihoo ! vilka äventyr vi ska på , plus att hon just har fått en cykel så vi kommer nog åka och glida med den om dagarna. sen är det ju snart åhus också. mumsfillibabba vad det kommer bli bra de här tror jag.
men nu ska jag som sagt in till karlskoga och pimpa lite, kommer nog inte hem allt för sent. men som vi brukar säga;
HEJDÅÅÅÅHÅÅÅ

- sånt där är slöseri
                 med tid.


- allt är så himla lättare
med fjärilar i magen

undantag för ordspråk.


nu tar vi guuHuuuuHuuuld
god kväll alla damer och herrar
aha, första tråkiga kvällen på sommarlovet, men den skulle väl komma den också! just nu försöker jag vara social mot de flesta faktiskt, inne på msn. känner att jag fixar det rätt bra. är på väldigt roligt humör just nu.. jag är rolig.
ska nog fortsätta roa mig på msn, sen ska ja kanske upp o titta en film , ensam.. på sommarlovet.. kanske..
okeeeeeeei, hejdaa käääring.

niklas är en hora
shirvan är en svettig koala
ju tjockare desto bättre!




hey alla coola


hej på  mig

igår kväll hade jag halv pyjamaspartaj. aa jag vet, alla tänker '' varför var inte jag bjuden'', förstår att det är eftertraktat, menatte. det var så att endast lovisa, jennifer och jag fick plats. men det slutade med att bara jag o lorens hamna i säng ialf. Vi spelade  lite buzz,  tänkte spela in ffilm men kameran haxxa lite fö sig själv så de blev lite slappt vid tvn istället.
men när vi vaknade så åkte vi ut till mölle, käkade lite frukost och badade. det var kallt, men ja kom i! sen när det blåste som mest så låg jag och sov i skuggan. effekten var ju att jag var full me löv och barr o allt du kan tänka dig runt om mig, i håret och överallt sen när jag vaknade.
sen åkte jag hem och tog en dusch, fastnade även vid tv där da vinci koden spelades. men nu ska jag ta mig i kragen och göra mig iordning, för nu ska jag faktiskt åka o äta pizza med lorens!! mumma.
sen ska jag även försöka sno maddus imorgon, good luck !!

pusshej                                                                                              21;30 i ettan

jag var slut när du hittade mig


vi två hör hemma i ett rum med inga andra
om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre
någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
någon dag kanske jag kör över dig här utanför
nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid
Jag kommer inte älska dig för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför och tycka synd om mig själv
Jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort det finns bara ett enda sätt att brinna upp





.

renovering.


har precis genomfört en helrenovering, på bloggen alltså. känns som man behöver slänga ut de gamla, och välkommna det nya just nu för ett tag. så jag ska ta tag i det här nu tänkte jag. ska fixa iordning mitt rum ikväll också.
och idag ska jag inte deppa !
idag ska jag ha kul. snart ska jag iväg och möta jennifer, på gränsen dåra. sen ska jag ta inlinesen oh hon moppen. hon ska försöka åka och peppa mig bakom, men det är nog så att hennes hastighetsmätare inte når upp till mitt tempo ! det märkte ju simon igår.
himalaya.
men så att. idag ska vi nog försöka få i båten, åker nog en liten tur med jennifer då. sen kanske jag ska till karlskoga.  men det får vi se, hur som helst.
sommarlovar börjar bra !

första dagen ...

första dagen på sommarlovet!
känns för underbart, men något är fel..
idag tog jag inlinsen och åkte till mölle, där va lite släkt och vänner till familjen.
fick världens bränna.. tackar.. kommer nog inte kunna visa framsidan ute nu på ett tag.
men nu ska ja njuta, ensam, av min första dag.
första dag av många saker..
utan dig, på mitt sommarlov och mitt alldeles nya sommar liv . puss

allt har bara varit prat från början till slut.
just nu när allt började klarna upp.
du skulle bevisa mig fel, inte rätt!

sommarlovsinvigning!


när jag blickar tillbaka lite smått på kvällen, så var den allt från kul till idiotisk. tur att det finns vänner!

men min dag började iallafall att jag gick upp vid 7 och gjorde mig iordning. Duschade, fixade håret, sminka mig och allt. sen kom lovisa itll mig och då fixade jag hennes hår. Då ringer telefonen och då säger jessica ; jennie, jag har krockat. det blev ju såklart kalabalik här hemma men vi kom iallafall iväg till skolan tillslut. Sen så åkte vi iväg till skolan. vi käkade lite glass och så med klasen i klassrummet. kristoffer berättade några skämt och sen gick vi till aulan för att sjunga, titta walthers film, och höra när rektor matziboy höll tal.
sen så gick jag simon mange och fabbish till stan, satte oss på mem&zin . Jag och simon skulle till studenten på bregårn, för min just nu arbetslösa granne erika tog studenten, grattis till arbetslösheten! Sen så gick vi allafall dit och där träffade jag jennifer plus hennes familj och släkt.  vi gratta erika och sen så drog jag och simon o satte hos vid melkers. senblev det hemhem hem !
där väntade mammsan och pappsan, jag fick en liten present och sen , som traditionen lyder så gjorde jag underbar tårta! lovsan kom och käkade och sen blev det att göra sig iordning för kvällen!!
Jag och lovsan träffade huls, julia o linda på bussen. då åkte vi dit, drog oss lite runt stan för vi väntade på simon. Sen satte vi oss vid donk och då kom simpsås. Vi gick ner en stund till näset men sen fortsatte vi upp till stan igen. så mötte vi krill så jag o lovsan lefta o tog sällskap med krill upp till willys. lovisa var redan igång här! sen så gick vi bort till shirvis. där låg seriöst folk däckade!! det var bara jag sammi och en till som inte  var  fulla. haha, alla låg helt däckade, vissa spydde och vissa stog o sjöng ; touch maa body , geee.....  men det var väl rätt kul innan dennis började dampa loss  i hela lägenheten. då drog jag och försökte få med mig lovisa. lovisa som va rätt go och låg typ o kröla inne på golvet, men tillslut hängde hon med och då hänger även en niklas med som rullar ner för lägenhetstrappan.  Vi gick ut och sen så började väl kvällen bli strul.  jag pratade med världens bästa shirvan en bra stund. vi kom väl båda fram till att jag behövde bli lite lulli ialf för att kvällen skulle ordna sig.  shirvan och ajg går upp o shottar lite. jag blev väl ialf lite go och då drog vi ner och hade kul jag o shirvan. vi kom väl inte direkt någonstans men vi träffade massa folk.
sen var vi påväg ner till näset men då kom vi på att sista bussen gick. så vi sa snabbt hej då till ge,bohlin och shirvan osh sprang bort tillbussen. där träffade vi huls o dom igen. och när vi kom hem satt vi och snacka lite , jag och lovisa. aja jag hade ialf stundtals kul, tack vare bästeshirv, lovisa som va helt borta, däckad gee och kramgo bohlin.

idag ska jag försöka komma bort till mölle, lite släkt kommer dit och då ska ja bara ta de lugnt. jag ska faktiskt åka inlines hela vägen. och simon hänger med mig. iallafall på cykeln bredvid. fårse om han pallar mitt höga tempo på inlinesen.

 heraaa påer, ha ett gött sommarlov

bert-schlager-land


när jag väl är där

SOMMARLOOV

iallafall är det sommarlov snart. Känns inte riktigt sant. det har gått så himla fort!
ska bli grymt skönt iallafall, allt börjar ordna sig när de börjar bli sommar, precis allt! imorgon är det inte bara skolavlsutning, utan det blir ju faktiskt också att fira skolavlutningen, lugnt såklart.
sen ska ja iväg till bregårn och titta när min kära granne tar studenten, ERIKA!
o sen är de inte långt kvar till schessichat tar studenten.
idag drog ja faktiskt in till karlskoga för att titta folk fira deras skolavslutning. de var kallt.. brrrr...

troligtvis kommer ja ha för kul för att sitta vid datorn imorgon... och nu ska jag sluta titta på den här tonårsbögfilmen, ska upp kl 7 och duscha, platta håret, locka håret, sminka mig, byta om, sen kommer lovisa, så ska ja fixa håret på henne. sen drar de iväg.


ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

comsis alá carte haleböp gubben


i'm with you bitch.

idag var min dag i örebro. ÄNTLIGEN! så hittade jag en skolavslutnings klänning. blev dock väldigt vanlig och absolut inget speciellt. men det var ju skönt att den va ganska icke-överdriven också, med tanke på att jag ska ha den på schessichat student. Sprang runt o alla möjliga affärer, men entertainment blev då den bästa! kan inte fatta att hon redan är 19, plus att hon slutar skolan nu! hoppas hon flyttar hemifrån, fast då har jag bara mina kläder att använda. tråkigt.

men scheisses vilken rolig dag ändå. när jag kom hem så umgicks jag lite med jennifer, mysmysmys! vi åkte ner till stranden och satte och chatta med varandra. Sen åkte vi och köpte glass och sen blev de badminton hemma hos mig. Jennifer var dock inte så pepp, det är hon dock aldrig när de väl gäller sport tror jag, förutom handboll!

maddson ringde mig runt 11 snåret också. blev ett väldigt intensivt samtal från allt till ingenting. det samtalet varade jävligt länge och när de va som mest spännande så dör mitt batteri såklart.. men vi tar igen de imörn såklart...

imörn ska ni se att vi har walthers kampen, och hur vi ska vinna på volleybollen girls and boys !

kisses und kramar

feeling it

okejokej

klockan slog just över till 02:18
och jag har inte haft en tanke på att sova, dock är jag ganska trött.
men nu ska jag nog lägga ner huvudet mot kudden, efter ett långt oth maraton själv.
så ska jag vänta på att jag vaknar av ett sms av lovisa som de ska stå;
''nej vi skiter i det, det är ju ändå ingen idé att dra dit. när drar vi till örebro puss sötgurka''
exakt så....

goodnight sweetheart

sur, tomat, arg, trött

eym, fan sur nu.

ja, nu är jag sur sur sur. jag vet inte varför. jag tror jag är det för att min bränna gör ont ont ont! har nog hudcancer nu. måste ha de. and it burns burns burns.
idag har varit en social dag! först var jag i skolan, började med att ligga lite på bryggan och prata lite. sen så övergick vi in på lektion tror jag. hade frågesport, jag vann inte, det gör jag aldrig! men sen så tror jag vi gick o käka. hade lite mystalk med madson. sen så käkade vi. oo sen,, ooo seen då saa.. sen så hade vi jepordy på psykologin. 800 p fick vårat lag. vi kom näst sist....
sen åkte vi ialf hem och jag och lovisa somnade lite lätt. såklart i solen så man fick sig en skön bonnbränna, på brännan! sen så tog vi tag i våra liv och jag begav mig ner på sommarjobbsmöte. lovis väntade troget utanför och när jag kom ut så åkte vi och handlade lite åt farmor. det är grymt svårt o veta vart man kan gå över vägen nu i samhället. det finns ju ingen gångväg ,  halåå!
efter ha fixat det så drog vi med oss huls på vägen. vi softade lite på mattan och sen så drog lovisa till hästen och tränade. vi andra mogna själar tog på oss inlinesen och åkte typ runt hela degerfors. det var fett med jobbigt jao!
jani, de va väl min dag i stora och små drag.. jag har haft en mysig dag.
imörn ska jag troligtvis in till örebro, kom igen nu, tredje gången gilt !

nu drar jag nog på säsong 5 i oth . ja de gör jag nog.
eller så går ja bara och lägger mig ? men ja kan ju fan inte sova ju...
fan fan fan fan fan fan vad oscar carlén är min  . puss hångel och lek

its over, nolonger

innan jag lägger mig.. så måste jag lägga ut den här videon.
jag är inne i ett sånt sjukt stimm just nu.
håkan hellström, breaking benjamin, one republic och lostprophets
sånt skönt stimm just nu..

breaking benjamin - breath





en till sevärd grej, ;
http://youtube.com/watch?v=p9Zt8mn14hY&feature=related

haha

nu börjar det igen



idag åkte jag ut till mölle, väldigt tidigt! sisådär runt 10 tiden.
jag sov såklart bort dagen, som jag brukar göra. fast i solen så jag ligger just nu i sängen med väldigt skör hud kan jag ju säga, bränns!
nu ska jag nog dra på en film , sen ska ja sova och utnyttja min en timmes sovmorgon... fast  åandrasidan, vafan ska man göra i skolan när man inte kan göra ngt på lektionerna ? jag fattar inte....

problemet blir större.
jag vill vara ensam, kanske med dig.


spiderman needs me.

jag kan verkligen inte beskriva min kärlek till spiderman.
men den är obeskrivlig och mäktig!!

någon som vill titta mara imorgon kväll ? snela ?

du kommer bli min peter parker, you'll see!


raggarunda i storstan

tjollahopp!

idag har varit en ganska seg men ändå go dag. det började med att ja sov bort den soliga dagen. sen när jag väl vaknade vid halv 2 så var ja tvungen o gör amig iordning, fort som fan! och det är jag bra på - att göra mig iordning fort. kan ju en del av mina vänner övertyga.
Sen så kom niklas och lovisa och sen macherade vi svettigt ner till fotbollen. sen tilll kronhallen och köpte glass, och sen gjorde vi en snabb visit hos lovisa. men hennes släkt kom och då ville niklas fly fort som ögat! visst - tänkte jag. så då kom morhans och hämta oss och jag drog hem och lämnade en sur lovisa i stacken...
efter några griniga samtal om vem som gjorde rätt så  kom lovisa hit. vi blev sams och sen så åkte vi in till karlskoga. gick runt på den 'vanliga' rundan och då träffade jag på lillen peter, som gick runt och ragga vid näset ;p
sen efter att ha missat halv 11 bussen så väntade vi på halv 12. och när vi väntade på bussen så kom en glidar-turk fram till oss och frågade om vi inte ville med hem till dom och dricka lite och dansa. men visst kände väl vi.. men en jävligt kallblick drar lovisa ihop någon lögn efter att ha fått en smaskig puss i pannan. den modiga killen stog dock kvar en stund efter dissen. sen kom såklart räddarna i nörden, elin och ida. sen så skrattade vi lite åt honom, tuffa som vi kände oss efter backupen. och då gick han dystert därifrån och vi drog hem.

en sak kom jag fram till idag - vad är sommarn utan kärleks strul ?

mysmyysmysmysmysmysmysmysmysmsmysmysymsymys

gowd nhatt

RSS 2.0