jag fyller mitt liv med mål.

 mitt mål i livet är att bli över 80, mitt mål i livet är att mina nära ska bli äldre änså..
jag har tänkt att ja ska bli mer komisk av mig så ja får dom att skratta sig till en bra hälsa, därefter kommer dom att leva längre än mig. de tyckte ja va en fin tanke av mig.

hej förresten.

de finns verkligen människor till allt.
de gör det verkligen!
tittar på outsiders. de är så jävla sjukt. ngn som bleve huggen med yxa? om jag inte blandar ihop programen. jag hänger inte med så mkt just nu, så ja ska visa lite engagemang till min tv. lite hemskt äre ju, men de ska bli kul o se.

idag hade jag träning också,
mer har ja inte o säga.

imorgon har jag träning,
och av ngn konstig anledning längtar jag somfan.
men inan träningen så ska ja tilll min mattias.

jag fattar lite mer av programmet nu. det är en familj som trakkaserar ett område typ. o sen har de gått så långt så de yxhögg den där killen i huvudet, han överlevde då .. och polisen vill inte göra ngt åt de. samhället har polis av en mening, så skärpning!

nu ska jag gå och sova.

god natt.
jag älskar dig mattias ponken. <3

vi är walthers från söder !


mitt mål att göra innan årets slut;

* Ge jessica ett helvete här hemma så hon bestämmer sig för att flytta.
* Få godkänt i matten
* Inte missa en enda jävla träning !
* Äta nyttigare
* Ge mattias en milj. puszar och kramizar

okej okej , låt mig rappa ..
ey ey ey-
idag var det en helt vanlig skol dag yeah man.
eu eu, vi va fett trötta och klassen va fett me liten idag.
jag undra när ja kom till skolan, vart fan e alla pooolarn?
alla va hemma och bara softa järnet, ey ey !
yoyo ! låt mig rippa ... ey
vi hade bara två lektioner, fett med nice
jag va så jävla tung mot lärarn' ja sa;
snälla majistern, kan vi dra till bergslag
grabbarna lirar och jag vill checka in dom
snälla majistern, kom igen , va schysst!
schyssta som fan dom lät oss dra dit!
vi hejja på grabbarna men ändå dom torska.
tjoobre, det var inge vidare.
jag lovar - hade jag och håkan varit med skulle vi tamefan krossat.
yeahyeah.. nu ska ja slagga
all kärlek till er där ute. peace.

aa de är min nya stil.

svar ja.

grattis madde som fick sitt livs första MVG på företagseko.






fryspåse, 60 spänn?

COMEBACK!


okej, jag gör en comeback.

jag blev just överlycklig.  eller kanske inte överlycklig, men fick just ett besked som ja behövde. min kropp känns helt slutkörd. jag har kanske tränar ganska intensivt i 3 veckor nu tror jag, och min svaga kropp behöver ta ett break ! jävligt segt på innebandy träningen idag, och när jag går  känns de som benen ska gå av. ingen träningsverk, utan sleten som fan! så åter till de jag blev gladis av; jag har sovmorgon imorgon! min kropp tackar och bockar.
sen har ja dock handbollsträning på kvällen men jag lär ha någon liten återhämtning utav den inställda träningen. hoppas ! sen KANSKE det drar sig till match på torsdag, om man har tur, annars blir det att knacka dörr och sälja påsar med linn och lovisa!


jag vill ha en mys helg med ; mysbyxor, mycket tv, levande ljus, godis, och bio.  tar någon på sig att fixa de?


nu ska jag FAKTISKT duscha,
fylla i träningsdagboken, och sova som en stock. för sen kanske ja ska upp så kommer mattias till mig på morgonen ? nu när jag säger det låter det bara idiotiskt. så ja tror inte att han kommer komma, tror dock inte han går upp kl 8 för att komma till mig o lägga sig. hahah. nej.

godnatt.

noppvante 35:-

lovisa har problem med hockeykillar.
själv är jag lite emot sånt, jag gillar inte hockeyrövar.
men nu har lovisa nhl på g, och det är godkänt!

idag gick jag upp mega tidigt. jag var egentligen ledig. men jag gillar väl och va hurtig, så de va bara och slänga upp mig själv och mattias ur sängen, göra sig klar och packa på 20minuter, och sen va de bara att ta fösta bästa bussen in till walthers.
på vägen ner till walthers fick vi hänga på näslund den lilla jobbiga biten, i regnet, de uppskattades! och sen fick vi även snålskjuts till badhuset.
där simmade vi hela en kilometer, de tog typ en timme, det var inte direkt jobbigt när man simmade, utan efter. när man skulle gå , då kändes de lite. meiha, kanske borde träna upp kroppen lite mer... svagis:(
sen va dee till max de gick och sen hem, jag sov ända till 5 och då gick ja upp o inte gjorde ngt. ja låg bara och va allmänt cool i min säng, ända tills pappis kom upp o fråga va ja ville ha för pizza
sen kom hulon o vi mös!

noppvante 35:-

God Natt Sveriges befolkning.

TAGGAA !!!

nu sitter jag och tittar på två kronor som hamnat i mitt rum, på någon annans bekostnad. jag sitter även och tittar på '' Jennie Nielsen den nyblivna s2Baren. vet inte om de låter lockande. vad har ni att erbjuda ? ;)

IDAG IDAG IDAG

händer det.
match mot kga, hemma, innebandy. klingar så fint.
och med våra meriter kommer det bli en hård match.
men vi går jääävligt på styrka, inte teknik!
de kommer man långt på.

IMORGON IMORGON IMORGON
så händer det inte så mycket.
ska nog dra o gymmis
occh, mysa.
TILL HELGEN HELGEN HELGEN
så ska jag och mattis bosätta hos hos mormor
mysa mat , campis och lussebaka.
sen KANSKE match på söndag.


för LITE fritid.


så sant..
har för lite fritid just nu känner jag. känner inte alls att ja kännetecknas som en soff potät girl som sitter vid datorn 24/7.. nej nej, och det är rätt skönt..

match imorgon'
och på torsdag.
KUL

och i helgen ska man till mormor hela helgen, mysiiiigt:$

vilka killar....

Vilken härlig kille johan glans är - du får mig ur balans!



och björnis va de inte igår man såg ngt av ?



han har slängt mitt namn i leran.

HEJHOPP.
här sitter en glad  och vääääldigt trött jennie efter en jävla match i sunne, åkte hem med svansen imellan benen för en förlust på 16-1, men alltid toppen att kämpa hårt ! men en jennsan fick till en assist på de ända målet, kändes ju skönt.
haiaihimih
men nu som sagt är jag så jävla trött, så jag tror jag ska SLAGGA direkt nu snart. ja ska bara vänta några minuter, så jag inte vaknar om ca 2 timmar och är klarvaken, så som de brukar bli när ja lägger mig tidigt... ska ju till kil imörn också. ska bli kul och jag ska ta med mig min bänkvärmare jag fick av lenis. den kommer behövas!

kom ju på - jag har varit tillsammans med mattias C L hjerpe i 5 månader. är inte de värt en applåd? ja menar... snart ett halv år! de har gått super snabbt.... puss på dig älskling. mihi, du är liten, men EN stor fot.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

Jag skulle just nu vilja;
gå upp och sola och sen ligga i ett varmt bad i ca två timmar.
kunna trolla mitt rum rent.
en fet jävla garderob med nya kläder
ligga och dyng mysa med en film och godispåse,UTAN att gå upp i vikt.
att en gammal gubbe skulle komma in o ge mig några miljoner.
vara lika skön i huvudet som 4 år sen.
få ett jobb

jag skulle absolut kunna slippa;
att vara pank i slutet av varje månad.
att klockan bara är 13:42
min smygande huvudvärk som är på ingång.
lovisas halvotrevliga sms
att få ett jobb

igår fick jag i mig en QP plus meny, det var inte igår jag käkade det. så den satt fint i kistan! efter det åkte jag hem till mattias och sov, jag vaknade ungefär vid 11 av att mattias varit duktig och hade varit till skolan och allt. kände lite '' varför är jag jämt ledig (?)'' men känslan försvann lika fort. nu ligger jag hemma i min egna säng och funderar på allt jag skulle vilja ha...
nu ska jag snart ta på städ-humöret. och sen ska ja dra igång!

HEJ

fegt inlägg, jag vann!



erika publicerade detta inlägg. men oj vad fel. jag blev segraren , även fast min dator dog. ganska tråkig valvaka dock.  segern var ju klar redan vid 2 tiden?
men jag höll ut, själv , kämpade mot sömnen och sista tiden jag tittade på klockan va den över 3, och erika somnade vid 3 tiden, jag var dock vaken en stund efter det, känns underbart med en seger. nu får vi se om obamas seger känns lika underbart....


NATTI!

you like ike, I like ike, everybody likes ike

ja jag val vakar för full halls. och ja och erika sitter och diskuterar deverse saker genom nattens gång! bara några timmar kvar.

jag har hittat en underbar låt! älskar den!!!!



liten enskild kommentar; alltså först hejjade ja på obama, nu har jag blivit lite rasistisk så nu är de bara mccain som gälle. hejja!

valvaka, heja obama!

jag vet inte varför, men ja vill se när obama kör över mcCain, de kommer ju  för fan bli historiskt och klart man vill se de då? och skulle vara så jävla kul och se den svenne-liknande-mccain ta hem segern, lite överraskande. sånt gillar jag!

jag tror ja gick in i en vägg förut :(  . jag fick världens huvudvärk helt plötsligt och sen så blev ja jätte varm om kinderna och iskall överallt.  är jag fortfarande, och svar jag, ganska synd om mig nu:$

VALVAKA NU ! UPPE TILL 0700. lätt sagt....


älskade farfar och den där jävla löken

idag har jag tänkt en del.


förut satt jag nere vid datorn, och lite längre bort men i samma rum satt pappa och jessi. pappa började prata om att han har varit sugen på korv hela dagen, och då berättade jag att ja gått o sagt att korv är äckligt hela dagen, och jessica sa att hon luktat korv. av korvdiskussionen kom vi in på min älskade farfar!
 Pappa frågade; brukade inte du och farfar sitta vid öppna spisen och grilla korv ? och då svarade jag såklart ja och sen började vi prata om mig och farfar. jag var jämt med farfar när jag var liten och vissa stunder minns jag så himla väl! farfar var verkligen den bästa! han kom och hämtade mig vid 8 tiden hemma, och eftersom jag inte gick på dagis åkte vi hem till dom, farmor var redan på jobbet då, och jag och farfar ägnade flera timmar i snickarboden. pappa berättade att han förstod inte hur vi orkade med varandra hela tiden, farfar gjorde allt de jag sa och jämt när han skulle hämta mig så stod vi varje gång och gjorde samma sak. jag stog jämt och lekte med all spån som kom från hans maskin. det fanns så mycket olika spån sortet! jätte mjuka små spån och jätte stora fula obekväma spån, och där stod jag en hel dag, och jag hade vekrligen roligt!
men vid 2 tiden när farmor kommit hem och tagit med sig jessica hem, så begav jag mig alltid till köket där dom satt.. det var alltid jag och farfar mot jessica och farmor. jag kommer in i köket och då sitter alltid jessica vid matbordet och pratar och farmor gör mat. men efter en stund så började alltid jag och farmor bråka. jessica var såklart också emot mig då så ja sprang alltid och grät i sängkammarn. jag låg där i några minuter, och sen kom alltid farfar och tröstade mig. sen gick vi in till köket och allt redde ut sig, eftersom farfar styrde hemmet och jag fick alltid som jag ville för han! världens bästa farfar. sen åt vi mat, allihoppa och sen va de bara och bege sig tillbaka till snickarboden och börja leta spån och kolla olika skruvar.
kommer så väl ihåg den dagen som farfar dog. vi åkte på semester för att jessica skulle börja förskolan. det var sommarlov för henne, hade just slutat dagis. så vi åkte på semester familjen och farmor och farfar. jag kommer ihåg att jag alltid skulle vara vid farfar, och jag älskar att titta på familjefilmer, jag sitter alltid i hans knä och vi viskar och skrattar. men iallafall. farfar brukade vara vid det stället vi va på den här gången. så han tog mig till en sjö som låg några få meter från våran husvagn. vi gick dit, gungade lite, satt och prata och allt var normalt.  vi gick en tipspromenad som campingplatsen hade ordnat och då såg jag för första gången i hela mitt liv en död orm. jag tyckte de va skit läskigt. på den tipsrundan fick jag en norsk vän, och efter rundan gick jag över till henne och spelade kort, jag tror inte vi förstod varandra men hennes mamma stog och översatte när vi itne förstod. sen kommer jessica över och hämtar mig och då ska vi grilla..
vi sitter ner och jag sitter naturligtvis bredvid farfar. alltid farfar och jag. och farmor säger till jessica att hämta löken som dom glömt i husvagnen, men sen ångrar hon sig och säger att jag ska hämta den eftersom jag satt närmast, jag reser mig upp men sen stoppar farfar mig för att han skulle gå istället säger han. jag sätter mig igen och tänker inte mer på det. sen hörs ett stort pang och farfar ligger och skriker att de känns som de brinner i ryggen, alla springer in i förtältet men jag var utanför och bara tittade på. han låg och skrek och sen åkte dom in till akuten. jag fick inte säga hej då eller något, utan dom sista orden var; sitt du, jag hämtar det.. just me hans sköna brytning på danska. jag fattade inte var som hände försen 2 dagar efter då vi fick åka till sjukhuset och besöka honom. vi gick in i ett rum och där låg han helt vit och still. vi fick känna på honom att han var kall, och dom berättade vad allt innebar, men jag fatttade inte ändå...  ville nog inte förstå heller.
det har gått 13 år men jag ser honom fortfarande som grymt saknad och som världens bästa farfar! jag skulle göra allt för att få tillbaka han nu,  få känna honom nu. när jag blir gammal kärring, ska ja bli precis som du!

älskade älskade farfar...


fadern, sonen och den heliga anden

thats right - just nu pluggar jag religion. men jag tycker det är ganska intressant så jag tycker det är kul. kristendomen, det är ju så jävla mkt som har varit oklart, man har trott att man kunnat hur mycket som helst. men egetligen kunde man ingenting. jävligt intressant måste jag säga. men de som är det roliga är ju att man kan ju sitta och plugga på en sak som är påhittad. jag skulle kunna skriva en saga om att en drake som käka upp kungen och att jag förvandla mig till drake.... or whatever. men om några 1000 år kan ju de vara världens händelse. fast de bara var en berättelse i början? men nu finns det ju iofs bevis på att kristus även kallad chreeescthuus fanns.  så det är ju rätt noteringvärt. men jag vet inte.. vad fan ska man tro lixom. jag känner att jag skulle vilja tycka som vår lärare, grod-jenny. men hon vägrar ju säga vad hon tror på. men jag tror hon är neutral. för hon sa själv att man måste vara ganska så kristen för att tro den här skiten.

just nu sitter jag och inte pluggar alls, väldigt lätt att säga att man gör något. för ja gör de aldrig. jag sa även att ja inte kunde träna för jag va tvungen o plugga. vill verkligen få topp betyg! dock... har jag inte utnyttjat tiden, just nu sitter jag och väntar att julia ska duscha klar så ska ja klippa hennes hår, och sen så ska jag och hon spela bowling på wii, det är så kul! kanske får med mig mamma också.

thats right, thats what all the people say !

saknar mattias, imorgon kommer han !
ÄNTLIGEN

HEJ

högt i rak och landa mjukt!

ajökens ajökens!

idag var det en helt vanlig dag i skolan. eller nej det var det inte. först hade vi idrott, kändes som 20 minuter, men vi spelade lite badminton, rond 1 så va ja iallafall ute efter hulon, kvittar vilken placering, bara före henne, huhi, rond 2 tog jag mig ända fram till final. de betöd mycket för mig.  sen skulle vi skynda oss som fan för att dra till aulan och lyssna på dom nya trivsel reglerna. och som walthers befolkningen vet så är matziboy en jävel på att prata. vilket ledde till att naturkunskaps lektionerna blev inställda, tack babe. och sen så hade vi religion och sen slutade vi. as skön dag! precis en sån här dag man behöver efter lovet.

nu ska jag ta och sova en stund, är inte jätte trött men jag orkar inte göra något annat. har prov imorgon så behöver plugga som ett as sen innan och efter träningen sen. motionera motinera motionera!

slagg time,
ajöken.

ingen vanlig söndag.

nej de är det ju verkligen inte. vi har ju fått ett nytt tillskott i 17 års ligan, lovisa håkansson, 17 år. har ju blivit aktiv nu de senaste timmarna. ajo, men ja känner att de här kan va ngt säger ansvarige jennie nielsen-

skämt o sido, grattis....

men nog om lillen. dagen igår orkar ja inte ens prata om. jag har bar hemska minnen. en hemsk david går lös med kniv direkt när man kommer innanför dörren och försöker cutta mig o sofia, vi blev livrädda av hans mask och kunde inte titta pån. fyfan vad rädda vi var. men ja visste att det va daavid, men  de va ju masken vi va rädda för.
sen lugnade han ner sig och då återgick vi till partyyyt. men mot kvällen började de pratas allvar som pågick i 3 timmar. men jag tyckte ändå att kvällen blev lyckad! vid 3 tiden var de färd hem av sofias pojk. stannade till vid sams ooch tog oss en slajs. o sen hem till hulon, käka, soova.

jag vill inte gå in på hur jag mår idag. men jag tar de ja förtjänar.

sova lite sen ska ja vänta på att jennifer vaknar.
AHEJS

fullt ös medvetslös!

jag tror min förstörda dag kommer ge igen sig idag. känner i hela kröppen att detta kommer bli askul. hulon lina fia och jag, kanske lovisa och mikkiz. kan de bli goare. saknade tjejer och allt. inte lovisa dock för hon saknar jag inte.. aldrig. lovisa kommer säkert stanna hemma, känner på  mig de:) mihi. men fan va bra de här kommer bli!!

nu ska vi fira att skolan närmar sig.

kommer bli så jävla bra och såhär glad är jag nu !

för idag ska jag träffa sofia, och det var år sen!

ändring i utseendet.

jag gjorde en jävligt impulsiv halloween grej igår. kanske ångrar mig lite. och mattias kanske inte kommer vara så glad när han kommer hem. men de får han leva med, bara han inte gör slut för de. han kommer skicka en lapp som de står; jag gör slut. o jag kommer klippa av mig håret.miihi.  nu ska jag berätta om min händelserika halloween.

jag hade sett fram emot de här hur länge som helst, men allt balla ur redan när huloon dissade. de tog iallafall år innan lovisa kom och när hon äntligen kom så började vi göra iordning oss. sen åkte vi till karlskoga och drog en sväng förbi peter. men de va så jävla packat med folk och ramlande fjortisar. så vi gick bara in på toan och sen drog vi. mihi. sköna bönor. sen drog vi med oss shivvo halvvägs och alla drog mot lokal festen. men den hade ballat ur. så vi ställde oss på ett ''tak'' och tittade ner och synade alla fjortisar. de va fan höjdpunkten på kvällen. hur skämmiga folk kan vara. men de va ju trots allt halloween.. men kvällen såg vi som förstörd redan då och då ringde vi pappsen så han hämtade oss. vi åkte hem, satte oss och käkade lite rester med jennifer, sen gick vi upp och tittade på en steven king film ända till 4. båtsman var jävligt läskig.. med det i tankarna gick vi och la oss..

min halloween blev ju lyckad, men nu laddar ja tills nästa helg då vi ska fira lillen, lovisa blir ju 17 år iomrgon. lillen lillen. ska du växa upp nu.. det är ofattbart..

idag ska ja iväg och gymma, och sen ska ja ut o gå. sen orkar ja nog inte göra så mycket mer på den dagen..sen på kvällen jag iofs gå och hälsa på farfar i kyrkan med mitt röda hår, tror han skulle gilla de. älskade lilla farfar....


Före                                       Efter



RSS 2.0