vem är inte ful i 60 watz ljus?

hejhejhej säger jag augusti den 22. idag är det maddes födelsedag... vilket jag inte gjort mitt bästa för att fira måste ja erkänna ? blev en hel kansig dag! men men.. blev som de blir och jag hoppas madde har en jätte trevlig kväll iallafall och så firar jag non henne någon annan dag. yey ! nu ska jag vänta på att mattias kommer hir. YEEEY !!! jag och hulon har målat mitt rum idag ? 1991-03-12 står de på min vägg. yey. de blev rätt... tokigt.. kanske blir snyggt när de torkat ;D haha. vilka ideer. nu ska ja som sagt vänta.. ska nog titta lite tv. hej. puss, äntligen helg? vad ska vi göra på statt bland alla nöllnöller ?

lyckopiller.

sitter och lyssnar på den här låten som sken upp min depp dag nu känner jag. sken upp som en sol och kände värsta ruset i magen.. nu kan jag somna på lycklig mage.. hej
WORD- that's how it should be

hammare och gulsot

HEJ freaks...

idag har det varit en full-fulle dag som jag har stått ut med ganska galant.. först åkte vi till skolan och träffa tränarna i 3 min.. sen så hade vi VÄRLDENS HÅL från halv 10 till typ 1. och på det hålet så sov jag en liten sväng:$ somnar som bäst i skolan! sen hade jag min första lektion i företagsekonomi och min första lektion i samhällskunskap. båda kurserna verkar vara roliga... yey! men matte in my ass. fy  i helvete. jag behöver nog extra hjälp med det tror jag..    iallafall. väl hemma efter att jag och gulon fått vänta på bussen i typ en timme så var jag tvungen att skynda mig ner till farmor. åker till henne och sen till apoteket, tillbaka till farmor och sen hem... och jag var så trött! men inte fick jag sova ? ack nej... då drog jag ut och gick med mamma och mia. råbäck gick vi.. vi ska dit imorgon också.  när jag kom hem va ja så himla nära på att slockna i soffan. men jag slängde mig in i badet och låg där och halv sov i 2 timmar. haha. men nu ligger jag uppe i min säng utan madrass och somnar när som helst....
så allt jag egentligen ville säga var..god natt . satte...

 m.h <3

they dont know how.

go and save yourself..

hej hopp!
nu
har skolan börjat.. det rullar på.. idag hade några lekar. det var ganska kul, speciellt när mitt lag vann!  presentkort i cafeterian, yeey!
nu måste jag sova lite, är astrött! sen ska ja på fotboll.
bättrar mig tills ikväll..
hejdåå !

Your voice was the soundtrack of my summer
Do you know youre unlike any other?
Youll always be my thunder,
and I said Your eyes are the brightest of all the colors

säg nånting...


det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig...
idag när jag drog på lejonkungen till julia hände något hemskt... julia låg på mina arm och jag märkte hur hon började dreggla på min arm, men jag orkade inte bry mig eftersom ja va så trött. sen när ja sa att hon skulle hämta papper.. så ser jag att min lilla fjutt ligger helt blodig i hela ansiktet. hennes hår va pressat över hela ansiktet för de va så mkt blod och på min arm va de blod o världens fläck på sängen .. usch .. den ungen vet hur man blöder näsblod.. och petar näsan i smyg..
nu ska ja på handbollsmöte... IN MY ASS !
skolan börjar sen... IN MY ASS !

moln framför molnen

hej.

nu sitter jag och gäspar och tittar på en skadeglad fjutt som tittar på när nalle puh skickar iväg sina vänner till månen , och dom slår sig! guud vad jag är trött... det blir en tidig säng gång för mig ikväll och kanon kul att skolan börjar nu då! NEJ! jag år så avundsjuk på min syster..  igår frågade jag vad hon skulle göra nu när hon slutat skolan och allt. och hon bara åka på semester, ligga hemma och slappa. skulle göra vad som helst för att byta liv med henne just nu. helt slut i kroppen, seg seg seg!
inatt sov jag hos mattias. låg vaken i 2 timmar och lyssnade på när han patade i sömnen, roande! han gick upp och jobbade vid halv 6, orka. jag låg kvar en timme till, skulle egentligen velat sova till typ 4, men måste man vara barnvakt så måste man. åhå..... när ska jag få sova ut ? ska nog ta och lägga huvudet mot kudde nu lite lätt.. nu näär jag har gett julia lite att göra. mohahah. slavarbete! nejdå. jag har bara drage på film till henne. 
ikväll ska jag fötbölla med hjerpemannen.

lovisa kom hem nu...

jag föste ut dom

hej hopp.

jag fick potatisnäsa ut utan dess like på passkortet. jag vet inte riktigtk vart den kom från? efter  första bilden frågade hon om ja ville ha ett till. jag tittade bort från skärmen där mitt tryne va och sa '' jag vet inte om det är värt de för de blir nog inte bättre än sådär ''. men jag tog ett till, men potatisnäsan syndes fortfarande. men wtf, bara ett pass? och hur ofta använder jag pass? jag har använt mitt typ 5 ggr under hela mitt liv. så några gånger kan ja allt stå ut med.. jag ska ha de tills ja fyller 22 ? oooshit....                nu när jag har kommit hem så har jag klippt julia och mamma. alltså. jag har sån naturbegåvning för dom blev riktigt söta båda två! inte ojämt som på mattias hår ;p fast det var ju iofs med kökssaxen ? men dom hade ju så extremt tjockt hår och långt hår! så de tog en halv timme att klippa julia och typ trekvart att klippa mamma. eller de kanske va mer. a det var fan en trekvart på julia och sen en och en halv på mamma fan!!        imorgon är det vulkaaaaaanis.. ska de bli kul ? ja ja hoppas det.. nu ska jag gå ner, kanske gå ända ner till tilda. och vänta på att mattias hör av sig..... vart är du?
SÖPPATÖÖRSK !

för dig.

hurrican


nu är en timme kvar. efter den timmen så är det nedräkning till något helt annat - allt handlar just nu om nedräkningar.

om en timme så ska jag åka in till karlskoga och göra ett nytt pass. ska väl bli skönt och  få ett nytt, istället för de där baby-kortet. efter det så ska jag nog försöka ta mig  till tilda. jag behöver nog prata lite med henne, tjejen!        sen ska jag bort till mattias en stund .  jag vet inte. men jag har svårt att komma ur sängen idag. men jag ska försöka ta mig i kragen och duscha nu...

hejdå !                                                                                                                                       take me back


allting handlar om dig - även fast du inte är hos mig.

varje dag - vad som än händer!

äntligen!

så har jag fixat min blogg lite grann.. man tröttnar så lätt på utseendet, jag har gjort om min blogg hur många gånger som helst nu, så det här va inte första gången jag gjorde om den, och heller inte sista! just rullar sex and the city in på min tv och jag måste fan medge att jag sken upp lite.. men nu drog de ner sig när pappa böt kanal där nere, glädjedödare!
jag vet inte vad jag ska göra, känns som man vill göra ngt nu de sista dagarna. inte långt kvar innan skolan börjar igen ju! det känns fan rätt surt. då förvandlas hela dagen om ju! då får man se fram emot helgen.. och nu ser jag fram emot varje dag! kommer kännas lite fel. men vadskamangöra ?

nu hoppade klockan 1 och en halv timme frammåt. under den tiden har jag städat upp i mitt rum och varit vid statiol och hälsat på marcus och mattias.. nu sitter jag med en bit apelsinkrokant i käften och försöker tänka på vart ja ska sova. på tvn är det os i peking, det är tennis och sverige ligger under tror jag. jag har alltid velat spela tennis. men antar att jag har några brister i det eftersom mina armar inte är dom starkaste.. killen i de spanska laget står och kliar sig i röven hela tiden.. han har säkert haft 7 könssjukdomar i sitt liv.

nu ska jag locka hit mattias,
klockan passerade just midnatt. hej!

jag singlar den här slanten




hej !

nu är det måndag... klockan tickar mot 3 på natten och jag är inte så hemskt trött faktiskt. ligger och tänker på lite allt möjligt. just nu skulle jag vilja ligga på ett tag med hulon tror jag... och bara titta på himlen.. och prata gojj. det skulle vara jätte mysigt tror ja. jag skulle även vilja att lovisa skulle komma hem igen. tycker det räcker nu ! nu är semestern slut lovisa!
förövrigt har jag och mattias tagit oss en jävligt skön helg, mysig och slapp... va väl vad vi behövde, inte för det är jag som slitit så mycket. men slappa dagar får jag aldrig nog av! så eftersom det har varit en sån anstängande helg så ska jag nog ta och blunda i några timmar nu. de ska bli skönt...  en till sak.. jag får inte nog att håkan !!



jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen


ett kärleksbrev skickat tusen gånger.

hej hopp.
igår va jag och hulon på winnerbäck i örebro. även fast jag inte va så  hajj på låtarna va de en rätt go känsla . han är grym live !  förövrigt hade jag och hulon skit kul och vi käkade lasseburgare, vilket gjorde dagen fan ..  ;p
ngt annat jag är grymt hajj på, är håkan hellström.

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
 för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om
är att du kallar på mig även
om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

när de blev din tur, blev du ensam.

orkar inte städa.. men det känns som att jag måste..
och de måste jag. men det är tråkigt!!


''om det bara var så att man kunde ta smällen för någon annan.
om det bara gick att vara där när det verkligen gällde.
om man bara hade vetat, om man bara kunnat ana.
man önskar att man kunde rädda''


never back down


hej pannkakor.

a för igår blev det faktiskt fantastiska pannkakor serverade på två stora tallrikar för jens och hulon! smakade överförväntan gött ! vi hade en riktigt mysig dag igår. vi gjorde degerfors osäkert! vi försökte ta oss upp på alla tak. vi har en liten dröm grej att sitta på ett tak och prata och mysa, kanske ta sig en fika lite då o då . men vi hittade ett annat mysigt ställe... men så småning om, så småning om kommer vi på taket och myser!!  vi drog iallafall och satt oss på vårat mysiga ställe, vi satt där över en timme tror ja och bara pratade. mys korv. sen så drog jag hem till mattias. de här är alltså gårdagen. mohi. och då drog vi typ till MAX, jag måste nog säga att ja tycker mcdonken är bättre. fast va som vore ännu bättre vore ju en burger king precis bredvid max ? ja tror fan att max skulle gå i konken och de skulle gå bra för speciellt burger king! jag skulle nog köra på den iden tror jag...

idag mina damer och herrar händer det ganska mkt, eller det vet jag ju inte än men, planerat så iallafall. men en dag jag vet att de händer ngt är ju iallafall på fredag ! jag och hulon ska försöka ta oss in till örebro och gå på winterdäck som jag förvrigt inte kan så många låtar på. men han är cool. han är nästan lika gud på att skriva texter som håkan, men håkan slår nog ingen alltså...  man kan seriöst alltid hitta en låt till humöret man känner till håkan hellström. och det är fan en makt som få har! killen är anpassad. killen är gud!

men nu ska jag ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen och storstäda mitt rum! see yaaaaaaah bitches

hejhejhejkanin

oturlig-otursam

SAKER SOM INTE FINNS I MITT LIV JUST NU ; tur, lycka, framgång, succé, medgång, medvind, flyt. lyckträff, flax, slump, röta, mylla, fluns, bonntur

SAKER SOM FINNS I MITT LIV JUST NU ;
misslyckande, missöde, missräkning, besvikelse, motighet, olycka, nederlag, otur, osis. dålig tur, oflax, oflyt, bakslag, missöde, elände, oflyt, olyckshändelse, olycksfall, ofall, missöde, kalamitet, våda, tragedi, haveri, krasch, katastrof, fördärv, ofärd, förstörelse, misär, otur, motgång, otrevlig händelse, malör, tillbud

det ligger till såhär att.. jag böt mobil med mattias ett tag. jag böt bort en gammal tråkig halvtrasig nokia mot en helt ny sony ericsson med 5 mega pixel kamera och allt ! och va gör jag med den ? jo jennie marie nielsen tappar den mot stenar och snälla söta lyxiga mobilen får sig en träff med ''havet'' aajo. det var en riktig olyckshändelse!
men jag ringde min duder mattias och då funkade mobilen igen, det var när ja bekännde mina synder som den började komma igång igen som tur va! annars vet ja inte hur de skulle gått..  ja va jätte arg på mig själv för att två knappar va totalt ur funktion men ju mer ja väntade ju mer hopp fick jag , jag  är överlycklig nu och kommer nog ligga vaken bara för jag är så himla glad att de funkar igen, och ja tror faktiskt de mobilen behövde, va ett litet dopp ! så jag skulle nog inte säga ngt överhuvudtaget.... (?) ? mööhhöhöh

oj vad har ja gjort ? jag har gjort en massa. ja va ju på pip, tänkte lägga in lite bilder . jennienielsen.bilddagboken.se för alla som är intresserade.. min statestik ökar nog efter de här..
men jag och jennifer har bestämt oss att vi ska flytta ut till mölle ett tag nu. både mamma och pappa börjar jobba nu imörn så då blire cleant och ff-igt där ute , kkommer bli fint, skulle va skönt om de kunde komam lite fint väder igen nu så man kunde njuta ordentligt.

och det nalkas klassfest? hörde ja skål !!
god natt alla höppa.





RSS 2.0