vidrig dag!


sjukt vidrig dag har jag och hulon haft idag!

ALLT BÖRJADE halv 11 i skolan, där började en liten ide planteras i mitt huvud. den började smått överföras i hulons huvud och vid 1 tiden var den klar. vi skulle ha matkrig, utomhus! vi skrev en stor lista om vad vi skulle plundra i kronhallen och sedan skulle vi strösa runt i stan och kasta allt möjligt på varandra.
runt 1830 åkte jag hemifrån, påväg ner mot kronhallen, men medan hulon satt utanför kronhallen och väntade på  mig, så blev ja förbannad för ja inte såg henne där och jag åkte hem till henne , åkte tillbaka och slingra på alla möjliga slingriga vägar för att hitta den försvunna kvinnan hulon.
när vi väl träffades så inhandlade vi matkrigmaterial för 117,50 kr.
sedan var de bara hem och sätta på sig sina färgglada kläder som piggade upp hela stämningen.
Jennies klädsel
- långbyxor
-vanliga strumpor
- blå träningströja
- gamla svarta adidas byxor med oranga sträck.
-en stor blå tröja
- nitskärp
-leksaks inlines.

Hulons kläder
-långbyxor
-träningsbyxor
-regnbyxor
-vanlig träningst-shirt
-stor träningströja
-mammas svarta aftonklänning
-proffsiga inlines.
Det där var bara jobbigt och onödigt ..
Iallfall. för att komma till sak...
Vi placerades på tågstation, vi började stapla upp alla grejer och jag knäckte stillsamheten genom att ta en hand mjöl som jag kastade rakt på lilla hulon. men såklart slår de man gör tillbaka trefaldigt, eftersom jag fick ett ägg i hela ansiktet, tack... sedan brakade helvetet lös och om de står något i tidningen imorgon var det inte jag och hulon som vandaliserade hela bruket. bra...
sen fick jag cykla hemmåt , vidrig i spöregnet, och när ja just kommer in på gården slutar de regna, just my luck!

nu säger jag godnatt, nu ska jag peppa för handboll imrgon , mmmmja.


jag fryser om
benen

och

jag hatar
att sova
med
blött
hååååååår


rykten...

mattias hjerpe ska till jennie nielsen snart.

jennie pluggar judendomen, det tycker hon är kul. NAAAAAT.

han ska också komma och säga gnatt, efter han dragit.
då ska han alltså komma  tillbaka

källa; wikipedia.

now the drugs don't work


jag vet att min blogg ser helt fucked up just nu,
men jag fixar den så fort jag finner ork...

igår så kom lovisa till mig vid 8 typ, då satte vi oss och.. jag vet inte riktigt vad vi gjorde. men vi hade de mysigt ialf. sen så  lämnadejag  lovisa kvar i rummet för att sitta vid datorn, då jag gick ner och mötte mattias och hjälpte pappa med pizzan. sen upp o mysa, sen pizza, och sen drog lovisan.. då drog jag och mattias på arn, jag somnade dock, och amttias med, jag som ville titta på filmen men de är ju bara att ladda hem den, hihhi.
ja sov jävligt gött inatt iallafall, men jag känner mig fortfarande trött. och mattias drog just för han hade träning, osis! så nu ska ja nog passa på och sovis lite och sen ska ja nog försöka tvinga hit mattias, då vill jag mysa med godis eller ngt annat.

sovdags nu,
efter jag slagit av fläkten.

och imorgon måste jag plugga,
även fast jag är ledig imorgno.
känns ju grymt!

hejdå  , hörs ikväll.

"whats ment to be, is left to come."

jag tror du kan prata med dom..

HEJ!

idag har jag gjort en sån stark degerfors-insats. det blev en degerfors-insats för att de är sånt endast degerforsare kan göra känns de som. jag vaknade vid 9 och gick upp och kollade på en gammal film på hallemark.  sen tog jag fingret ur arslet och gjorde en stor insats i mitt rum. jag böt plats på allt ungefär och resultatet blev så himla mycket bättre! sen när ja la mig i sängen och skulle vila lite kom pappa och drog upp mig och vi drog till kronis och hälsade på mattias... a ne det gjorde vi faktiskt inte, jhhhiihhihi ! vi ägnade 2 timmar där.. handlade åt farmor och oss själva.

nu orkar jag itne mer. jag vill gymma nu nu nu nu !
så nu drar jag. snart. ska bara vila lite först.

det var bra så.

tack hej.

innebandy match


ajjmen! innebandy match idag, träningsmatch i storfors ;p . insattsen var helt okej, men vi förlorade.. men vi gjorde 2 mål, allt som räknas;p .. sen har jag lyckats hört att det är serie premiär mot karlskoga, snacka derby och fullsatta hallar. alltså. jag funderar på om jag ska sno åt mig en målvaktsplats då. då är man ju fortfarande med, men man syns inte, och man ligger bara och krålar på golvet :$

linda gjorde ett mål idag och jag är jätte stolt över den tjejen!

jo, idag. så va det väldigt skönt att lägga sig i sängen. men man vill ändå inte gå och lägga sig riktigt än, eftersom det är fredag! och jag är ledig tills tisdag, YEYYYII !

jomenatte, kom på en sak... jag skriker så otroligt mycket och konstiga saker during en match.. jag kom på mig själv säga '' ajjmen'' några gånger, hur seriöst låter det under en match? NOOOOOT SOOOOO !

MÅSTE BARA SÄGA DE HÄR!

imorgon, så har ja bestämt mig för att jag SKAAA muuuublera om lite i rummet, åka ut till mölle, hämta lite grejer som inte kommer användas så mkt nu inför vintern, slänga in de i mitt rum och försöka trivas lite bättre. och sen vill ja ha bort de där fula personnummret som jag och hulon kletade dit för några veckor sen, förjäävligt! men men men, så  man bäddar får man ligga..

nu säger jag godnatt för idag.. och jag är så himla lycklig. lite arg och sur, men så himla lycklig i kroppen. visst body? '' yeeeees brain, but how about you, why so angry'' you know why.. '' but im just happy '' right jennifer?

nu sa jag godnatt..

jag måste ta tag i mitt liv!


jag blir så trött på mig själv. på inte ens en vecka, bara några dagar har jag spenderat 800 kr på ingenting ? ja måste skaffa mig ett jobb... jag fick studiebidraget för 3 dagar sen, och nu är det borta.
en ekonom sökes!


nåväl. idag blev jag hemma idag igen, efter en jäävligt lång natt. natten tog aldrig slut. jag  vaknade hela tiden av mig själv hostandes eller att jag låg och stönade och tyckte synd om mig själv. och en gång var jag tvungen att gå ner och gå runt lite i köket för ja mådde så jävla illa och kallsvettades. oj synd om mig idag. tänkte till och med gå ut och gå men de hade ja för lite kläder på mig för att göra. men de skulle nog varit skönt. men mattias tyckte nog det var trevligt att ha en klag-jennie brevid.

jag är orolig, jävligt orolig. jag måste fan börja tänka på refrängen. jag blir snart 18 och har sommarjobbat en gång i hela mitt liv ? nej. nu ska ja dra hit lovisa och då äre vi som söker till mcdonalds, sen när jag är 18 ska jag börja jobba på transcom, bra deal jennie! undra bara hur mkt som kommer bli gjort.....

 - fint citat -
- Om man pressar sig till det yttersta, så försvinner alla färger. Det finns bara svart & vitt.
- Jag ser bara dig.

klag maskin - power on


idag blev jag kvarliggandes i min säng. även om det är hur underbart som  helst måste jag klaga... jag har så himla ont i halsen, jag kallsvettas och frågan ja ställer mig just nu är ; vart kan ja andas? min näsa är upp proppad, och halsen är rätt tjock. och allt de här kom på en natt. rättare sagt på 2 timmar.. jag somnade vid 1 ungefär, och sen vaknade jag runt 3 och kunde absolut inte somna om.. toppen, nu fick jag huvudvärk också. och de känns som jag är för kräkmagen för att ta varken en alvedon eller nässpray.
klag maskin - power off -
idag ska jag sno mattias och dra ner till kronhallen och köpa vindruvor och daimtårta. det är sånt ja  blir sugen på när jag är sjuk, spec vindruvor. och mjölk. vanligtvis på mornarna så kan inte ja äta frukost när ja går upp tidigt. men idag gjorde jag mig en ordentlig frukost, dessutom på sängen. lite yogurt, flingor, knäckemacka, ägg och mjölk. en frukost jag nästan aldrig äter, men idag var jag värd den. det va l iite klagosamt i rummet när allt åkte ner genom sprupen, men vad gör man inte när man förtjänar det bästa... fast nu är jag lite hungrig igen så nu får nog mattias se till att sluta..
kanske skulle gå ner och baka lite så man slipper tänka på halsen och allt man har ont i, för det gör man ju hela tiden när man bara ligger i sängen. ja slår vad om att jag skulle klara att gå till skolan idag, men det är allt skönt att stanna hemma också, ta en liten extra-helg-dag.

peace, love & understanding  - jennie nisze nielsen.


jag vet inte längre


nej jag vet faktiskt inte längre.. inte längre.

igår hade vi klassfest ( tjejerna ) för min och lovisas del blev det först förfest och den direkt på efterfest.. eller våran riktiga fest var väl på bussen hem tll efterfesten.. dagen blev kul som fan.
men mattias verkade visst tycka att vi var väldigt jobbiga ? jag vet inte varför...
jag tycker att, vill man ha kul, då har man kul och sen får dom andra tycka vad fan dom vill, så puss mattias. haha

den här låten hängde med mig hela dagen igår!


över taggad ?


kan kännas så ibland, jag längtar så himla mycket tills ikväll och jag ser inget som ska stå ivägen för en lyckad kväll! YEY !

I wish I could fix you
And make you how I want you
I wish I could fix you
And I wish you could fix me
I wish I could heal you
And mend where you are broken

I wish I could heal you
And I wish you could heal me

humör minus 10


jag hatar att sitta vid datorn när jag är arg. det är då de kommer dumma inlägg som jag säkerligen kommer ångra imorgno. men du måste förstå att jag försöker, and god knows im trying! jag förstår inte vart de enkla tagit vägen, allt som var så himla enkelt hela tiden, allt har blivit så anstängande. så jävla ansträngande!  vad har vi tappat!!
och om du inte är nöjd med det du har så är det dags att börja välja vilken väg man ska ta!!!!
None

en sen kväll som denna.

''jag vet att jag inte alltid förstår dig, och jag vet att du inte alltid förstår mig. men det vi har, har vi lyckats bygga upp på något annat än förståelse. det var inte så att det var menat att vara där, vi tog oss den tid att bygga upp oss, ingen gjorde det år oss, det var bara vi. jag vet inte hur du tänker, men du kommer aldrig kunna tänka som jag, eller jag som dig. vi är från två helt olika världar, men ändå så nära. vi skulle kunne sitta exakt bredvid varandra men ändå finnas så otroligt långt bort från varandra. jag vill så gärna veta vad du tänker om mig, jag vill veta om du tycker jag duger. jag skulle vilja ta din hand och göra din värld klarare.
men kanske den redan är klar. kanske det inte existerar fel i ditt huvud. jag har aldrig fått se dig gråta,  dagen då ja får se dig gråta kommer bli en mörk och dyster dag innomhus.''

''ingen har rest den vägen du gjort. ingen har funnit vägen tillbaka såsom du. du har aldrig varit ensam, men du har gjort allt på egen hand, egen vilja, och eget mod. ingen vet om vägen leder ända hem, men det kvittar, så länge vi är kvar på vägen och försöker hitta hem igen, så är vi äntligen påväg!
det skulle kunna tagit dagar, månader och även år. du skulle fortfarande inte bli ensam kvar, du skulle alltid ha någon där som leder dig tillbaka när du stannat upp.
inget av det vi gör är förgäves, allt har betydelse, det som sägs, görs och hörs. kanske inte då, kanske inte nu, kanske inte ens i framtiden, det kanske inte ens betyder något för dom. det som betyder något är att vi förstår. det som betyder något är att du någon dag ska kunna hitta vägen ända hem igen.''


''det var nog inte riktigt meningen att det ens skulle startat, att våran början skulle existera. jag tror allt var ett misstag, för jag har aldrig varit lycklig med dig. din närvaro får mig att känna mig osäker på allt. ju mer tid med dig, ju mer känner jag att jag går miste om.  om det var ödet att vi skulle träffas och få det vi fick, skulle jag vilja veta vad jag fick ut utav det, vrede? starkt band brukar vissa säga, jag ser inget band, jag känner inte dig.. och du känner inte mig. så jag förstår inte varför vi låtsas vara något vi inte är, eller något vi aldrig kommer bli. låt oss inse att vi aldrig kommer vara mer än främlingar. vi hade en historia, men jag lämnar allt det bakom mig''

'' vi var något stort, vi var hela elden. men vi lät den slockna och lyfte inte ett finger för att få upp lågan igen. kanske vi insåg att det verkligen inte var menat att de skulle bli mer än såhär, utan att vi kände det på oss. det kanske var ödet. vi var inte menat att göra något åt det. men jag har klarat mig bra, och jag vet att du känner så också. 8 års vänskap flög iväg på någon vecka. jag trodde aldrig jag skulle klara det. men jag har lärt mig att man kan gå vidare, kanske komma längre nästa gång, om man bara har tålamod och inväntar tiden.''

'' jag uppskattar dig mer än du tror. jag har hittat det ultimata, en vän. jag vet att du kan bli rädd för mig ibland. och jag kan även bli skrämd av dig. vi bråkar, skrattar och tjurar. kanske en vanlig vänskap. kanske något mer unikt ändå. jag sårade dig även fast du inte vet det...  jag ångrar det varje dag. men man lär sig av sina misstag och jag försöker varje dag gottgöra mig i smyg. skulle inte klara vissa saker utan dig. och vi ska alltid hållas vid du och jag.''


vad menar du? säg om det. tydligare!


hejsan hoppsan.

nu sitter jag åter igen i sängen.. denna gång med plugg bredvid mig. jag ska faktiskt ta tag i de där.. ja ligger lite efter faktiskt, men de ska ja ta tag i. jag är på gång!
idag kommer min dag endast att handla om plugg. hela dagen.

tror du du ostraffat kan säga sådant?

it aint me babe, no no no!


fisigt gjort av stefan! det är det jag och jennifer tycker.. vi fick inte låna hans järnverkskort så det blev inget gym för oss... han säger att man inte får göra så. men man FÅR FÅR FÅR!

så, nu som min dag blivit omplanerad som det blvit varenda dag nu denna helg, så ska ja väl passa på att bara slappa för det har jag ju inte hunnit med denna helg? jag bara slappar hela dagarna känner jag.. men det är min sista helg nu som jag bara ligger hemma och inte gör någonting! nästa helg ska ja utföra stordåd! vad de nu menas..
nu ska jag titta på mitt andra avsnitt av gossip girl.. sen ska jag vila. sen hoppas jag att jag gör något!

igår så kom mattias och lovisa hem till mig. vi låg först bara och tittade på ett program och var väldigt allmänt trötta. men sen så gick vi ut på en kvällspromenix och började klättra stege, hög stege! åtminstone så gjorde jag det.. det var hemskt! men jag ska ändå upp snart, someday.. sen blev det hem och sova med mattias, lovisa skickades hem . stackars tös !

prime time

 nu... ligger jag i sängen. det jag ju iofs varje gång jag skriver så jag vet inte varför jag påpekar de varenda gång. idag när jag och lovisa bestämde oss för att gå ut o gå så fick ja lust me så konstiga grejer, onormala grejer! förresten flagnar ja sjukt mkt på ryggen.. inte kul.. men när vi va ute o gick så ville jag in till folketspark , vi gick in i i byggnaden där en scen är , så vi stog där och gjorde en teater . sen gick de mot skogen där vi hälsade på några tjurar som ja trodde va kor, så jag gick stadigt fram till ''kon'' och tänkte hälsa på. men lovisa sa ingenting.. då går ja fram till en tjur som kan stonga mig till döds och min bästa vän låter mig. . nej de va inte så farligt, vi petade lite på dom och sen skrek lovisa att de kom någon så ja skulle hoppa över ett dike , men drog mig och de såg så himla snyggt ut kände ja !! haha..
sen kom vi ut på någon väg men då hittade vi en till stig vi följde, haha whatever nu.. men det var kul!!
ikväll vet ja inte om de styrs kalas eller om de styrs soft kväll. ja känner för båda.. kanske vore kul me lite kalas ?

duscha nu, ikväll styr vi !
  HEJ !
mattias<3

jag gråter för ingenting.


ojojoj blev ett litet break där.. men jag har ju trots allt tagit mig en veckas visit i mallorca !

jag sitter på mitt rum just nu. och gör absolut ingenting. lovisa och jag skulle åka iväg och gymma men vi hittade inte gymkortet så det blev inget. och då fick jag henne att sitta och vänta på mig på kronhallen i ca 30 minuter. ber om ursäkt för det! ==SS
sen drog hon  på kalas och jag fick tillbaka direkt för låtit henne väntat på mig såppas länge tror jag. jag fick jätte tråkigt och hade inte lust med något. så jag satte mig på mitt rum och spelade röj med mig själv. degerfors living. jag drog på ett riktigt låt-mig-va face mot familjen och dom lämnade mig ifred direkt. det kan man kalla degerfors-respekt.
allt är så annorlunda om man tänker på hur degerfors befolkning har det, och sen jentemot hur tex malmö har de. alla är så olika. alla städer har sin egen version på vardagen. fintsagt! men så är det ju. i degerfors kan man kanske nöja sig med att sitta hemma en hel helg, vid datorn respektive tvn med familjen eller en enkel vän. i malmö tror ja inte de finns de alternativet. malmö. jag ve tinte varför jag valde just den staden.  men jag vet inte om jag har lust att diskutera med mig själv om det för det tror jag alla redan förstår att det är skillnad. så jag vet inte varför jag drog upp de...
iallafall...   jag har lust med saker jag aldrig brukar få lust med annars.. läsa en bok. en bra bok. jag hatar verkligen annars att läsa böcker. eller så skulle ja kunan tänkta mig att plugga. jag menar, det är en fredag kväll och jag har lust att sitta hemma och läsa en bok eller plugga? VAD HÄNDER!
 jag ska skriva mig en jävla novell och sen ska jag dra på en film och tvinga hit lovisa kärringen....

PEACE, LOVE & UNDERSTANDING !

RSS 2.0