mitt hjärta är ditt att förstöra

okej okej okej , uppdatera uppdatera!!!
det känns nu som jag tävlar med lovisa, hon är usel på att uppdatera men nu har hon tydligen kommit igång genom att battla me mitt filosofi inlägg! good luck bitch!

snart är de då pip. och jag ska nog dra mig dit en sväng på fredagen. ska inte vara där när de öppnar kanske, men åker dit på kvällen iallafall. ska bli förjävligt kul o se håkan ! och med en hoppande hulon o lovisa bredvid mig kan de väl inte bli bättre. så nu väntar ja på att lovisa ska komma o hämta mig. så ska ja till banken och ta ut lite pengar och sen drar vi o köper den gyllene biljetten som kommer va värd mig mycket tror ja...

just nu sitter jag o tittar på bamse när han ligger o rycker. han är så himla slö, har nog inte sett honom ute mkt de här dagarna, han sitter mest inne och bara sover på soffan eller under bordet. försa om han är sjuk? naaa.... men just nu ligger han på rygg med tassarna uppåt och det är en fluga som går på hans trampdynor, så liggerh an o rycker. jätte cute! aa va bra , då fick jag de sagt också! men nu ska ja kila till karlskoga, inte igår man va där döö! höö,


det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam


oskväder på ingång!


blir ju inte så mycket skrivet när det är sommar ,MEN.
jag skriver ju för fan !

dom här dagarna har jag badat oändligt mycket faktiskt och det är inte värst likt mig! dessutom har jag bränt upp mig och lagt på mig en fin räkbränna... men mamma tycker det bara är bra så ja inte bränner upp mig så mycket till mallis.. så. kanske bäst så här ?
idag vaknade jag och jennifer upp i mölle och då gick vi in och käkade lite frulle direkt. då fick jag även en lektion på hur en sjö blev till, tack rolle! ska tänka på de när jag är ute och glider på sjön, eller nått..
sen så gick vi ner och badade och gled runt i älven med båten, jennifer fick faktiskt köra lite, och de tyckte nog flick-kraken va kul, de va kul för na! det va skit mysigt iallafall och kändes verkligen som sommar!

när jag ändå är på humör att skriva, kan jag lika gärna ta tillfället i akt och filosofera lite om räddningstjänsten som ''gjorde en insats'' igår. det var en man som va o hälsade på i en stuga bredvid mölle. sen skulle han åka iväg och innan han skulle de så skulle han doppa sig, tydligen ! och sen försvann han i vattnet, det verkade vara hur mycket folk som helst där och alla bara stog på bryggan och väntade på räddningstjänsten. sen när dom väl kom så fick dom inte ens i båten . det tog runt 5 minuter för dom att få i den. och om ja skulle varit undervattnet i 5 minuter så tror fan ja att ja inte skulle överlevt. men ialalfall. dom åker sakta dit och på bryggan står de massvis med människor som står o pekar exakt vart dom såg honom försvinna. VA FAN STÅR NI PÅ BRYGGAN OCH VIFTAR FÖR! GÖR NGT ! jag tycker det är så jävla dåligt, gubben va under vattnet i 20 minuter innan dom fick upp honom. varför gjorde itne släkten något för ? det är seriöst sjukt.  och en sak till som är sjukt är att det skulle bli så himla mycket liv om det om de va en liten unge eller ungdom eller till och med vuxen, varöfr bryr sig ingen om han som dog för ? bara för han va gammal och skulle snart dö iaallafall? förjävligt och oförlåtligt! skulle man vetat vad som hände skulle man fan hjälpa till och letat. han kunde ha levat idag faktiskt. om ngn skulle gjort ngt medans ''räddningstjänsten'' fikade... tragiskt!!! idioter

och så blir jag jävligt trött på folk som sitter och redigerar massa skit videos och lägger ut på youtube. alltså! kan man inte lägga in videon om man ska lägga in något istället för något tråkigt jävla bildspel som ingen ändå pallar sitta och titta på ? det är faktiskt en annan sak om det är en skräp live inspelning man lägger upp. då har de iallafall sammanhang och det är rätt gött o titta på live inspelningar ibland, om det inte är för kasst ljud! men hur länge har man inte suttit och tryckt upp masas jävla bilder på google innan man sätter sig vid jävla sop redigeringsprogram och slänger ihop något sumpigt bildspel, MENINGSLÖST! blir arg......tror dom som gör videona att det är ngn som blir glaad över att se bildena ? eller vad är meningen....
här är ju ett grymt bra exempel på hur ett äckligt, fult och tråkigt bildspel kan förstöra en bra låt! nöll feeling... hej windows movie maker,suger! gö ngt bra isället..




helmys och hosta



TJOLLAHOPPSAN!

nu va de hela 8 dagar sen jag skrev sist. och jag vet inte om det är något noteringsvärt att säga om dom dagarna men.
jag har ju iallafall varit i åhus. åhus turned up to be real nice! det vad kuuuuuuuuuuwl. och igår skulle ja till rix i örebruu. men som TUR va ! eftersom madde ringde rlite halvförskräckt över att de va så tråkigt :)
igår så va ja hemma själv, så jennifer skulle sova hos mig. men jennifer tyckte det var för läskigt så hon sprang över tll hennes mamma o tjöt.... bus!
natten till torsdag tillbringade jag i mattias crip ! det var helmys och jag är en sjuhelsika sovare jag! jag lovade mig själv och mattias att jag skulle somna efter mattias, att ja skulle ligga vaken liten. ja men visst fan somnar ja dirket när ja väl lägger huvudet vilandes mot kudden! och visstfan fick jag till ett par snygga kärringsstön innan ja somnade helt sjukt att ja börjar bli en kärring redan nu ! fast det är ganska gött ändå!
i dag mina damer och herrar ska jag och jennifer åka ut till mölle och åka bananbåt ! KANONKUL! ska bli kulkul och nu ska jag åka.
ska bättra mig ! hejdåååå älsklingar !

we'll find a way to make it better


älskling. vi finns här allihoppa!

hej hopp .
tekniskt sätt så äre ju onsdag just nu. min hals värker och jag ska snart bege mig bort i 5 dagar i åhus! känns inte rätt. men ja måste göra de. jag hoppar verkligen på att de ska gå bra .
har inte så mycket mer att säga för tillfället! ska försöka sova nu. sen när ja vaknar ska ja packa, duscha, ta ut pengar, klä på mig, softa, säga hej då och dra dra dra!!!
heal now.
säger så bra , tack hej !


if you only knew.


jag vet inte riktigt om jag pallar åhus. jag borde nog bara vara hemma ett tag till. finns här som stöd. men jag vet också att man behöver nog vara med sin familj och nära när det handlar om sånt här.
men imorgon bär det nog av iallafall. till åhus! hoppas de blir kul.. hoppas verkligen på de !

and I will love you baby always and I'll be there forever and a day always I'll be there till the stars don't shine till the heavens burst and the words don't rhyme and I know when I die you'll be on my mind and I'll love you always.

lenny kravitz - i'll be waiting

det värsta som finns

ovisshet. det är det värsta som finns. att inte veta vad som händer. när jag fick reda på vad som hänt upptäckte jag en helt ny känsla. jag blev helst stumm och tog allt på skämt. kroppen blev stel och tårarna började spruta ut. alltså sen får man bara reda på att killen jag just höll om och pussade på just nu sitter krockad och fastklämd i en bil- jag vet inte vart jag ska ta vägen! jag vill bara till honom och säga hur mycket han betyder för mig. det är verklign inte försen sånna här ögonblick man inser vad som egentligen är viktigt.

idag har jag hälsat på killen. och det kändes så himla bra. men svårt och tungt att se dig lida såppas mycker som du gör. jag villl bara att du ska veta att jag ska göra allt för at du ska repa dig fint .. även om de kommer  bli tung och jobbigt så vet du att ja finns här. we'll face it together <3

uppskattar dig vännen !
uppskattar dig mattias!

retrie


är det några artister som berör mig, så ära håkan hellström, johnny cash och winnerbäck, lite grann .. man mår verkligen som dom sjunger för stunden. helt sjukt! och speciellt håkan hellstörm, vilken legend!
idag har jag inte fått gjort något direkt. jag vaknade väldigt sent. runt 3. sprang ner för att tittta kill bill v.2 sen så gick jag ut och somnade lite med håkan i öronen i solen. sen så gick jag in , tittade på en film och sen kom håkan lovis. vi gick upp och köpte pizza och sen så satt vi och förbarmade oss om våra halsar. vi känner exakt samma sak och det är jobbigt jobbigt jobbigt! sen så kom mattias och stax efter marcus och tobias. tobias var glad!
nu har dom iallfall drage och jag funderar på om ja ska titta lite oth!
jag har skuldkänslor.. idag när jag och lovisa käkade pizza skrev mamma att takida var på tvn. på sommarkrysset. vi ville se lite och då sprang vi dit och titta. sen när vi kom tillbaka så stog bamse på bordet och käkade från min pizza. jag blev lite arg och slängde bort bamse på golvet. och bamse var inte med på de så han landade helt fel på sidan, jag tycker så synd om honom. och jag har inte sett honom sen dess. så när jag ser honom nästa gång ska han få flott med mat och världens största mys kram. jennie älskar sin bamse !
älskarn ! jävla djup!


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag ont om rutiner,
gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel, det där som stör det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt hur du längtar dig bort
som en fågel i bur en obehaglig distans en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?



lovisa är över sexuell- SEXUELL

 
hej igen.
jag har gjort lite framsteg.. känns som framsteg iallafall. men det är nog mest några steg bakåt istället. jag har egetnligen så mycket jag vill säga till dig men det finns inte möjligheter att säga de.. en liten del vill såra dig tillbaka dubbelt så värre som du sårade mig, en annan del av mig säger att jag redan sårad klart dig, under ett helt år.. så kanske vi är klara med varandra. vi har ju gått igenom alla ''kärleksfaser''.  kanske dags att lämna de förflutna till det förflutna, så får känslorna göra sitt ..
            MEN. jag har ju faktiskt varit med om ganska mycket. jag har  drömt världens hemskaste dröm tror jag! jag svalde ut (?) mitt hjärta och mamma råkade ta sönder det, det ända hon sa var ; ''upps, got to go, bye !'' och sen drog hon. sen försökte ja få hjälp av lovisas mamma, men hon kunde inte så jag fick stå där, sen så kom massa folk och började håna min död, så alla stog och hejjade på min död lixom.. kan ju säga att jag hade ju inte världens bästa självförtroende sen när jag vaknade....
             jag har varit på rix fm i karlstad. det var ganska kul. så mysigt att bara åka ut några styckna o göra de vi vill ; ). och lovisa fick sig ettt ragg , en sibylla turk!  men de funkade för henne...
 nu har jennifer lämnat mig iallafall. hon har drage till dalarna, brukar hänga me dit men.. inte iår för de krockade med åhus. emelie ville också att ja skulle med till danmrk. men va tvungen och tacka nej till det med.
              men nu känne rja att de drog iväg här. så nu ska jag sjuunga lite med håkanhellstörm, och sen ska ja försöka mysa med lovisa.

hejdå!

bring it back.

ja förstår inte varför jag fortfarande tänker. varför finns det en klocka för ? ja vill vara vaken mer ! men jag ska  upp cirkus 2 och börja göra mig iordning för vid 5 drar vi till karlstad, så kul!
förlåt att jag fortfarande tänker på dig. varje dag

 Tell me what's happened to us
Were the words finally spoken I wished for would never be heard
Cause my head hurts
And my heart hurts so much
You You got your head in your hands
And you don't even care if you're taking it like a man

No, you're crying
And I'm crying with you
So why are we standing
And letting our sweet love die
When we've got the power to resurrect this feeling

We could bring it back
Bring it back If we wanted to
if we wanted to Baby
We both know we've been here before
Oh we're fighting a battle we've never been
able to win and i'm losing you and you're losing me this time

We could bring it back
Bring it back If we wanted to
if we wanted to
You You got your head in your hands
And you don't even care if you're taking it like a man

   jag saknar dig killen 

påväg upp !


jag är grymt uppåt. påväg upp! det är sol och det är sommar och det är jennifer. det är var det är , och det kan inte bli mycket bättre! kanske lite, men inte mycket! jag ska faktiskt kalasa i mölle idag med jennifer, kommer bli jätte jätte kul !

igår var en väldigt rolig dag. runt 12 tiden så gick jag och jennifer upp till statiol för att träffa mattias och marcus. det är den ultimata mötesplatsen, statiol. sen så åkte vi till degernäs och satt på en brygga och kasta sten i vattnet, jätte mysigt. sen så åkte vi in till karlskoga för marcus hade lovat att hämta malin där. så vi åkte in dit, hämtade henne och sen åkte vi hem igen. efter en snabb visit i karlskoga blev det hem till mig och spela pictionary. jag och jennifer vann väl såklart ganska överlägset. klockan började ticka mot 4 och jag blev väldigt sugen på våfflor! så jag ochj jennifer ställde oss och gjorde våfflor! mums det. klockan-4-våfflor. och det märktes på första satsens våfflor att klockan var mycket. jennifer läste total fel! hon läste att till en påse skulle det vara 7 dl vatten och 200 g smör. vilket lät okej när man hörde det. men lite längre ner stog de ( till en påse, 1 1/4 dl vatten och 50 g smör. ) eller något sånt. så ur våffeljärnet spretta det fett på spisen och det rann, och våra såkallade våfflor blev som chips... men andra satsen när mattias togtag i livet blev lyckat. marcus satt tyvärr och klaga på att dom va degiga, men ja tyckte dom va helt okej, mina våfflor får 4 av 5 toasters! super kul!

och igår va ja och shoppade! det blev 2 par byxor, 2 par tröjor och en sjal. och ett par leggins, de va nog de. tack för mig !

lite biilder från veckan !



RSS 2.0