sommarlov !

mitt såkallade blondinbellabreak är över! eller ialf för ett tag. de tog 4 månader och 2 veckor. de känns som mer. men de är bara för ja har fått sån otroligt dålig tidsuppfattning. ja minns knappt vad ja gjorde iförrgår och de ja gjorde en vecka sen känns så oerhört långt borta. jag minns knappt va ja har gjort me mitt liv. ja minns bara  va ja gör idag. haha, nej nu skojar jag faktiskt. nej men ja har faktiskt fått dålig tidsuppfattning.

idag var jag iväg och kollade på julias skolavslutning, dom sjöng och dansade och bjöd på fika. de va väldigt tungt  att gå upp i morse.. låg o tänkte på hur skönt de vore att va student. tänkte på hur kul jag hoppades på att mattias hade de. fan va gött för dom! och snart har jag och mattias varit tillsammans ett år, och de kommer bli mer. de vet jag !

ne  nu ska jag nog ringa och väcka mattias, men innan måste ja berätta alla konstiga saker ja varit med om!

- jag har varit utomlands
- jag har varit en vecka utan mattias när han va på studentresa jobbig vecka!
- jag har sett på när min älskling tog studenten.
- jag fick godkänt i matte, grym!
- jag har fortfarande inte lämnat in ett arbete som ja kommer gå ig på tills ja skickar in de? varför gör ja de inte?
- jag har iofs själv haft skolavslutning.
- jag har precis fått sommarlov
- jag har börjat kört bil!
-har fått ett uselt sommarjobb

har säkert gjort en massa mer, men thats it for now! nu ringer jag, hoppas jag inte kommer väcka han för isåfall har ja en jobbig och sur dag framför mig, ja ska nog uppfinna dagen efter piller för bakfylla.  och sen måste jag säga att ja aldrig älskat någon så mycket som jag älskar mattias, han är verkligen helt otrolig ! rekomenderar honom ! fast ja hoppas ni aldrig kommer få honom , 
 HAJ !

 

RSS 2.0